Letenkový koutek
mxp napsal(a):[citace="Jakub _26"]
stačí když bude možnost nabíjení tabletu, navíc je cesta přes noc, to doufám že budou spát.
Žádná možnost nabíjení v těch maxech Scatu není. Prostě jen holá sedačka bez ničeho. Pro masochisty boží.
[/citace]
Tak pro masochisty může být i to Ohridské jezero nebo Jesenice. Do Scatu bych děti nebral, ale pokud člověk není rozmazlený spratek, tak to přes noc prospí nebo přes den pročte. Nabíjení není třeba. Dříve se jezdilo do Řecka autobusy, což bylo taky BDSM provedení a žádné následky to asi na populaci nezanechalo.
(osobně bych vzal auto a jel někam do Skandinávie, ale když se někdo potřebuje grilovat tak v to problém nevidím, alespoň je jinde volněji)
Existuje ještě něco na charterové lety z Německa/Rakouska jako bývalo LTOUR nebo Bibakreisen? Nějaký takový agregátor. Dík
Ahmad Masúd napsal(a):Do Scatu bych děti nebral, ale pokud člověk není rozmazlený spratek, tak to přes noc prospí nebo přes den pročte. Nabíjení není třeba. Dříve se jezdilo do Řecka autobusy, což bylo taky BDSM provedení a žádné následky to asi na populaci nezanechalo.
To už tu psalo dost lidí, že pro ně 14 hodin v 737 v nejhorší možné konfiguraci není žádný problém. Tak jsem se těšil na nějaký pěkný trip report...a pořád nic.
Bibakreisen normálně funguje (nezkoumal jsem, jestli fungují pořád jako agregátor), myslím, že měli chvíli nějaké problémy, tuším, že za tím jsou Turci... ale aktuálně nevím. Pro mě je zásadní přehlednost a to se změnou jejich stránek už nevyhovuje.
Já používám na hledání i ab-in-den-urlaub.de
Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):Malý tip pro ty, co tu pořád čekají na tipy: Přestaňte čekat a využijte AI. O téhle betě už nějakou dobu vím a pro masu je dost schopná. Nemusíte dokonce ani vědět kam. Stačí zadat „víkend kdekoli a kdykoli“ nebo rovnou pro Bruma „pondělí až středa z BTS/VIE“ a máte hotovo. Spoléhat se na to, co vám kdo naservíruje, je dneska přežitek. Udělejte si to sami a flexibilněji tady (další funkce google flights):
https://www.google.com/travel/fl...authuser=0
Přikládám obrázek co z toho vypadne, když chcete prodloužený víkend.
@Sagy
název souboru jsi nemusel zpětně měnit (blbci)
Za to že neumíš psát jednoduché příkazy do AI však nemohu...(navíc ani nejde tvůj příkaz vidět)
za 3 minuty od tvého příspěvku přidávám toto... (měl jsem to pojmenovat blbec kdo neumí hledat?)
Zadal jsem si do vyhledávání BRNO a vrátilo mi to lety z Prahy do Vídně. Za mě to funguje.
floodland napsal(a):Zadal jsem si do vyhledávání BRNO a vrátilo mi to lety z Prahy do Vídně. Za mě to funguje.
Jednak je to stále BETA a druhak je potřeba změnit odletové místo...
Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):@Sagy
Za to že neumíš psát jednoduché příkazy do AI však nemohu...(navíc ani nejde tvůj příkaz vidět)
za 3 minuty od tvého příspěvku přidávám toto... (měl jsem to pojmenovat blbec kdo neumí hledat?)
Pátek až neděle si klikneš na kiwi už několik let, když tam je AI čekal bych víc než že dokáže poznat jakej den jsem napsal do kolonky.
Tady to máš celý ani jeden z výsledků nesplňuje zadání a ano "blbci co neumí hledat" jsi to mel pojmenovat, protože to tohle AI přesně je.
Tohle "AI" je parodie na umělou inteligenci. Počet dní bere automaticky jako počet nocí. O user friendly prostředí ani nemluvě.
Skyscanner má DROPS, něco podobného, umí vyhledat lowcost lety, jen pouze mobilní aplikace, web nepodporuje.
Sagy napsal(a):[citace="Sultan Mahagon bin Bordo"]
@Sagy
Pátek až neděle si klikneš na kiwi už několik let, když tam je AI čekal bych víc než že dokáže poznat jakej den jsem napsal do kolonky.
Tady to máš celý ani jeden z výsledků nesplňuje zadání a ano "blbci co neumí hledat" jsi to mel pojmenovat, protože to tohle AI přesně je.
[/citace]
tou maďarštinou jsi chtěl říct čtvrtek až neděle, nebo pátek až pondělí?
Já vím že to spousta místních uživatelů nezužitkuje v aktuální funkčnosti.
Ale pořád je tu spousta lidí kteří strašně obhajují nabídky lowcost po evropě (ryanair, wizz). Tupě čekají. Tak třeba aspoň malá pomoc pro ně...
"sobota až neděle jedna noc..."
Aneb když musíš AI napovídat, že od soboty do neděle je to jenom jedna noc.
Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):
Vidím že ta ne-inteligence se šíří od AI na lidi prodloužený víkend tzn. 2 dny o víkendu + 2 dny pracovního volna za mě znamená čt-ne nebo pá-po nebo so-út. V promtu bylo maximálně takže i pá-ne a so-po.
Dlužím AI menší omluvu GPT to pochopit dokáže viz. obr
Sagy napsal(a):[citace="Sultan Mahagon bin Bordo"]
Vidím že ta ne-inteligence se šíří od AI na lidi prodloužený víkend tzn. 2 dny o víkendu + 2 dny pracovního volna za mě znamená čt-ne nebo pá-po nebo so-út. V promtu bylo maximálně takže i pá-ne a so-po.
Dlužím AI menší omluvu GPT to pochopit dokáže viz. obr
[/citace]
Tvl, tak se budem ptát kolikátého je zítra?
Jděte s tím do háje, přece jenom sem chodíme pro tipy na letenky nebo už ne?
Souhlasím s @Sultan, že to docela funkční je, když se normálně zeptáš....
Mě to téma začalo bavit. Doposud jsem netušil, že výsledkem požadavku na "prodloužený víkend" může být i víkend samotný, tedy SO+NE.
Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):
PRAHA – LIMA – MNICHOV (747 + A380)
23kg v ceně
celý den na Washington, D.C.
7. Cena: 12 661 CZK
Super cena skvělý přestup zajímavá letadla(747,380), škoda že to nemůžu koupit, návrat do Washingtonu bych chtěl zažít: muzea+NHLvýlet na Arlingtonský národní hřbitov bl taky parádní, hrobka JFK z toho byla vlastně nejméně zajímavá, cti a respektu, kteréžto se v USA dostává těm kteří za ně bojovali je obdivuhodný. U nás se mi líbí rnázev habilitačního program pro naše vojáky postřelené nebo po amputaci s přiléhavým názvem "sloužíme těm kteří sloužili nám"
Hezkou cestu sultáne, užij si to!
PRG → FRA
UA 8734 | Lufthansa | Airbus A321
Délka letu: 1 h 10 min
Přestup FRA: 2 h 50 minFRA → IAH
UA 8866 | Lufthansa | Boeing 747-400
Délka letu: 10 h 35 min
Přestup IAH: 2 h 45 minIAH → LIM
UA 854 | United | Boeing 767-300
Délka letu: 6 h 40 minLIM → IAH
UA 855 | United | Boeing 757-200
Délka letu: 6 h 45 min